maandag 4 maart 2013

apps

-   Layarapp: De Layar-app laat niet alleen zien welke bibliotheken er in de buurt zijn, maar geeft ook aan of ze open zijn en tot hoe laat. De Layar toont ook een routebeschrijving via Google Maps. De Layar-app is verkrijgbaar in de App Store. Als u de app gedownload heeft, dan kiest u voor Geolayers, new, bibliotheken, en launch.
-    ILost brengt eigenaar en vinder bij elkaar. Bijvoorbeeld als je je trouwring bent verloren in de achtbaan. In 3 stappen, wie-wat-waar, kan de gebruiker een gevonden of verloren voorwerp registeren. Via GPS kan de eigenaar zien waar zijn voorwerp is gevonden en contact opnemen met de vinder. Bschikbaar voor Iphone en Android.
-      Eduapp: lanceert de eerste versie van haar online portal voor het vinden, delen en ontdekken van goede educatieve apps voor school en thuis. Eduapp.nl is een onafhankelijk, objectief en betrouwbaar kennisplatform over educatieve apps.
-      de iPad-app van de BeeldbankZet bijvoorbeeld uw favoriete clips bij elkaar in een playlist en speel ze na elkaar af. De vernieuwde app is eind februari 2013 te downloaden in de Appstore en Google Play.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten