maandag 15 juni 2015

Go Euro app

Seniorweb

Handige reisapp bundelt vervoersopties

woensdag 10 juni 2015
GoEuroDe app van GoEuro geeft snel inzicht in alle reisopties voor bus, trein en vliegtuig. Met prijs en reisduur.
Op reis binnen Europa? Dan kan de app van GoEuro van pas komen. Hiermee hebt u snel de snelste en/of goedkoopste route gevonden. Boeken kan vervolgens binnen de app.
Wat is GoEuro?
GoEuro is een website die reisroutes vergelijkt voor alle vervoersmiddelen. Zoals de trein, de bus, het vliegtuig of uw eigen auto. Zo hebt u snel inzicht in de mogelijke routes, de reisduur en de kosten. Neem bijvoorbeeld een tripje van Utrecht naar München op vrijdag 3 juli. In een oogwenk wordt duidelijk dat de geschatte reistijd met de eigen auto zevenenhalf uur bedraagt. Geschatte kosten: 88 euro. De trein doet er slechts een halfuur langer over tegen een bedrag van 79 euro. Kiezen we voor het vliegtuig dan pakken we twee uur tijdswinst. Met de trein naar Schiphol, daarna vliegen en tot slot met het openbaar vervoer München in. Het kan in vijfenhalf uur voor 123 euro. En wie bereid is om elf uur in de bus te zitten kan voor het luttele bedrag van 33 euro naar de Beierse hoofdstad.
App van GoEuroNaast de site is er nu dus een app, te gebruiken op de iPhone of Android-smartphones. De app biedt dezelfde informatie als de website. Waar u ook bent, u ziet snel welke route voor u het voordeligst is. Binnenkort kunt u de geboekte reizen in de app opslaan om overzicht te houden.